學(xué)習(xí)啦>學(xué)習(xí)方法>各學(xué)科學(xué)習(xí)方法>英語(yǔ)學(xué)習(xí)方法>

牛津版高一上冊(cè)英語(yǔ)必修3Unit 5測(cè)試試題

時(shí)間: 朝燕820 分享

  在英語(yǔ)考試即將到來(lái)之際,學(xué)生們你們準(zhǔn)備好了復(fù)習(xí)工作了嗎?讓我們來(lái)做一套試題卷吧!下面是學(xué)習(xí)啦小編整理的牛津版高一上冊(cè)英語(yǔ)必修3Unit 5測(cè)試試題以供大家閱讀。

  牛津版高一上冊(cè)英語(yǔ)必修3Unit 5測(cè)試試題及答案

  第一部分 英語(yǔ)知識(shí)運(yùn)用(共兩節(jié),滿分45分)

  第一節(jié) 語(yǔ)法和詞匯知識(shí)(共15小題;每小題1分,滿分15分)

  從A、B、C、D四個(gè)選項(xiàng)中,選出可以填入空白處的最佳選項(xiàng)。

  1.The football player had ________ gift for football when he was a child. Now he is ________ second to none in the football field.

  A. the; the B. the; /

  C. a; the D. a; /

  答案與解析 D have a gift for“對(duì)……有天賦”; second to none是固定搭配,意為“不比任何人差,最好的,首屈一指”。

  2.I ________ with the disabled girl's big smile. I didn't find any pain in her face.

  A. impressed B. was impressing

  C. was impressed D. was to impress

  答案與解析 C 句意:那個(gè)殘疾女孩燦爛的笑容給我留下了深刻的印象。在她臉上我沒(méi)有看到任何痛苦。be impressed with“對(duì)……有深刻的印象”。

  3.The chances are small ________ you will catch the disease, as long as you wash your hands before meals.

  A. that B. whether

  C. where D. when

  答案與解析 A you will catch the disease具體說(shuō)明了chances的內(nèi)容,是chances的同位語(yǔ),故選that引導(dǎo)同位語(yǔ)從句。

  4.You'd better put everything you need ________ easy reach when you study. Do not always bother others.

  A. beyond B. within

  C. near D. around

  答案與解析 B 句意:你學(xué)習(xí)時(shí)最好把所需之物都放在觸手可及的地方。不要總麻煩別人!within easy reach“靠近;接近”,符合句意。beyond (one's) reach“(某人)夠不著”。

  5.My brother preferred to sleep at home rather than ________ for a picnic with his friends.

  A. went B. go

  C. to go D. gone

  答案與解析 B 句意:我弟弟寧愿在家睡覺(jué)也不愿意和朋友們一起去野餐。prefer to do sth. rather than do sth.“寧愿……也不愿……”。

  6.It is a Chinese ________ for elders to give children lucky money in red paper as a gift during the Spring Festival.

  A. tradition B. habit

  C. practice D. hobby

  答案與解析 A 句意:春節(jié)的時(shí)候,長(zhǎng)輩給孩子紅包是中國(guó)的傳統(tǒng)。tradition“傳統(tǒng);習(xí)俗”,符合句意。habit“習(xí)慣;習(xí)性”; practice“實(shí)踐;練習(xí)”; hobby“業(yè)余愛好”。

  7.— What is Mary doing now?

  — She is on the phone, ________ with one of her friends.

  A. to chat B. chat ting

  C. chatted D. being chatted

  答案與解析 B chat與邏輯主語(yǔ)she之間是主動(dòng)關(guān)系,故用chatting作伴隨狀語(yǔ)。

  8.Hearing the loud thunder, the little girl was ________ and dared not go to sleep on her own.

  A. excited B. puzzled

  C. terrified D. surprised

  答案與解析 C 由dared not go to sleep on her own可知,小姑娘聽到雷聲嚇壞了。terrified表示“恐懼的;受驚嚇的”,符合句意。

  9.After travelling to many places, Jim finally decided to ________ in a quiet village where the air is fresh.

  A. set down B. put down

  C. settle down D. take down

  答案與解析 C 句意:在游歷過(guò)許多地方以后,吉姆最后決定在一個(gè)空氣清新的寧?kù)o村莊定居下來(lái)。settle down“定居”,符合句意。

  10.It was the fact ________ his father was ill in hospital ________ kept him awake for the whole night.

  A. which; that B. which; which

  C. that; which D. that; that

  答案與解析 D 第一空填that引導(dǎo)同位語(yǔ)從句,說(shuō)明fact的具體內(nèi)容;第二空填that與前面的It was構(gòu)成強(qiáng)調(diào)句型。

  11.— Are you worried about the result of the exam?

  — Only ________.

  A. absolutely B. approximately

  C. slightly D. extremely

  答案與解析 C slightly“稍稍地;輕微地”。由Only可知答案為slightly。absolutely“絕對(duì)地;完全地”; approximately“大約;接近”; extremely“極其地;非常地”。

  12.His parents ________ to persuade him to give up his crazy plan, but the stubborn boy wouldn't.

  A. tried B. failed

  C. promised D. managed

  答案與解析 A 由but the stubborn boy wouldn't可知,父母沒(méi)能說(shuō)服孩子,故只能用try表示“試圖”。注意:manage to do sth.=succeed in doing sth.表示“設(shè)法成功做某事”。

  13.When the patient came back to life, he found himself ________ by a group of doctors and nurses.

  A. surrounding B. be surrounded

  C. be surrounding D. surrounded

  答案與解析 D 因himself與surround之間為邏輯上的動(dòng)賓關(guān)系,故用動(dòng)詞的過(guò)去分詞作賓補(bǔ)。

  14.We tried all the possible ways ________ we could think of to solve the problem, but none of them seemed to work.

  A. where B. that

  C. in which D. by which

  答案與解析 B that we could think of是定語(yǔ)從句,修飾先行詞ways, that為關(guān)系代詞,在從句中作賓語(yǔ),可省略。

  15.— Thank you for showing me the way!

  — ________. I live nearby, so I am familiar with this area.

  A. It's easy B. My pleasure

  C. All right D. Never mind

  答案與解析 B My pleasure用于對(duì)別人感謝時(shí)的回答,符合句意。It's easy (這很容易),不用于回答別人的感謝; All right (好;可以)表示同意; Never mind (不要緊,沒(méi)關(guān)系)用于安慰對(duì)方或?qū)e人道歉的應(yīng)答。

  第二節(jié) 完形填空(共20小題;每小題1.5分,滿分30分)

  閱讀下面短文,掌握其大意,然后從每題所給的A、B、C和D四個(gè)選項(xiàng)中,選出最佳選項(xiàng)。

  In America, teenagers start learning how to drive at fifteen. And they are __16__ to test for their licenses at sixteen. Unfortunately, I was unable to test for my __17__ at that age.

  So here I am eighteen yea rs old, and taking my test along with “children” much __18__ than I am. Today I sat in my car, just like them, __19__ because of the coming test. I tried to calm down. I told myself that __20__ I failed the first time, I could just retake it during winter break. However, I couldn't __21__ sweating (出汗). All I could think about was safety instructions my instructor told me.

  The last time I felt this __22__ was in tenth grade when I was waiting for my turn to play the piano during a performance. I __23__ choking (窒息) during that performance — my sweaty fingers hit the wrong keys and the piece was __24__. I was worried the __25__ thing would happen this time.

  Once the drive tester came into the __26__ and I turned onto the road, I was __27__ and felt confident. The __28__ was over in six minutes. As soon as my tester instructed me to pull into the parking lot, I was sure I had __29__. I walked into the department of licensing, and greeted my dad, who had been patiently __30__ me. Suddenly, a flood of feelings filled me. I thought about my dad who __31__ me to ride a bike when I was five. __32__ could thirteen years have passed already? Now I was driving a(n) __33__ vehicle, one that would take me farther and farther away from him.

  __34__, it wasn't really about passing a test anymore. It was about not disappointing people. So maybe my license __35__ more than I think.

  16.A. ordered B. forced

  C. allowed D. refused

  17.A. skill B. license

  C. degree D. goal

  18.A. younger B. shorter

  C. nicer D. braver

  19.A. watching B. leaving

  C. shaking D. thinking

  20.A. until B. though

  C. as D. if

  21.A. stop B. keep

  C. forget D. imagine

  22.A. excited B. nervous

  C. sad D. serious

  23.A. continue B. prefer

  C. regret D. remember

  24.A. praised B. played

  C. ruined D. wasted

  25.A. same B. opposite

  C. real D. general

  26.A. room B. office

  C. hall D. car

  27.A. in danger B. in control

  C. in need D. in trouble

  28.A. test B. show

  C. break D. performance

  29.A. changed B. failed

  C. missed D. passed

  30.A. worrying about B. waiting for

  C. asking about D. earing for

  31.A. taught B. advised

  C. followed D. asked

  32.A. Why B. When

  C. How D. Where

  33.A. perfect B. expensive

  C. smaller D. faster

  34.A. Usually B. Suddenly

  C. Slowly D. Strangely

  35.A. needs B. helps

  C. means D. beats

  答案與解析

  16.C 根據(jù)文章首句teenagers start learning how to drive at fifteen可以推知,他們16歲就被“允許(allowed)”考駕照了。

  17.B 文章多次出現(xiàn)的license提示了本題答案。

  18.A 根據(jù)本句中作者的年齡eighteen years old,再結(jié)合第一段中提到的正常考駕照的年齡at sixteen可知,其他人要比作者“小(younger)”。

  19.C 根據(jù)下一句中的I tried to calm down可知,作者參加考試時(shí)很緊張,因此在“發(fā)抖(shaking)”。

  20.D 因?yàn)榫o張,作者想平靜下來(lái),因此是安慰自己:“如果(if)”這次過(guò)不了,冬天還可以再考。

  21.A 根據(jù)However一詞可知,雖然作者在安慰自己,但是仍然不能“停止(stop)”出汗。

  22.B 作者在第二段描述了自己緊張的狀態(tài),結(jié)合本段中對(duì)他參加鋼琴表演的敘述可知,這是另外一次讓他感到非常緊張的情況,故nervous符合此處語(yǔ)境。

  23.D 因?yàn)槭窃诨貞?,所以說(shuō)作者“記得(remember)”那次表演時(shí)感到窒息。

  24.C 由于緊張,手指冒汗,因此作者“演砸(ruined)”了。

  25.A 想到上次 失敗的情形,作者擔(dān)心這次再出現(xiàn)“同樣的(same)”情況。

  26.D 因?yàn)槭邱{照考試,所以說(shuō)考試時(shí)教官上了“車(car)”。

  27.B 根據(jù)本句中的and felt confident及下文中的I was sure可以看出,作者并沒(méi)有失控,故in control符合此處語(yǔ)境。

  28.A 全篇講的主要是作者此次考駕照的經(jīng)歷,因此這里應(yīng)該是說(shuō)六分鐘后“考試(test)”結(jié)束了。

  29.D 根據(jù)上文可知,作者考試時(shí)很自信,表現(xiàn)很好,所以他確信自己“通過(guò)了(passed)”此次考試。

  30.B 作者在參加考試,父親應(yīng)該是在“等著(waiting for)”他。

  31.A 父親此次的陪伴讓作者想起了他五歲時(shí)父親“教(taught)”他學(xué)騎自行車時(shí)的情形。

  32.C 學(xué)騎自行車時(shí)作者才五歲,而此時(shí)已經(jīng)18歲了,因此作者是在感慨“怎么(How)”就已經(jīng)過(guò)去13年了呢?

  33.D 汽車與自行車相比速度“更快(faster)”,也會(huì)把作者帶到離父親越來(lái)越遠(yuǎn)的地方。

  34.B 見下題解析。

  35.C 根據(jù)本段第二句話It was about not disappointing people可知,作者想了這么多后,“突然(Suddenly)”體會(huì)到,這不僅僅是通過(guò)一次考試的事情了,這個(gè)駕照與作者所想的相比“意味著(means)”更多的含義。

  第二部分 閱讀理解(共15小題;每小題2分,滿分30分)

  閱讀下列短文,從每題所給的四個(gè)選項(xiàng)(A、B、C和D)中,選出最佳選項(xiàng)。

  A

  Sydney is one of the most beautiful cities in the world and the 2000 Olympic Games put it on the map as one of the most lively and modern c ities in the world. Any trip to Sydney is an adventure and with some of the world's most beautiful beaches, this city has so much to offer. Sydney is so large an area that choosing a hotel is something you need to do very carefully. Public transport is good, but it can be slow and being close to where you want to be is probably the most important factor.

  The first and most obvious choice is hotels around Circular Quay. Circular Quay is the heart of the city and one of the major interchanges where trains, buses and ferries meet. It's also where Sydney's two most famous landmarks are located — the Sydney Opera House and the Sydney Harbor Bridge. This area is active and offers some of the best views you will ever get from a hotel room.

  The farther hotels in the city are much more suited to business travelers and they are usually less expensive. Darling Harbor is a great choice as it mixes a great view with being right in the centre of the city. Darling Harbor has hundreds of pubs, clubs and restaurants along the water's edge.

  If you don't feel like dealing with the hustle_and_bustle of the city and are looking for something a bit quieter, why not head out to the Northern Beaches. It's only a short ferry ride over to Manly where you can find two major hotels on the beach with a number of smaller boutiques (時(shí)裝店,精品店).

  語(yǔ)篇解讀 風(fēng)光旖旎、交通便利、聞名 遐邇的悉尼讓你流連忘返。如何食宿?在哪里住宿?這里有各種條件的旅館讓你來(lái)選。

  36.What made Sydney famous as one of the most lively and modern cities in the world?

  A. Its traditional culture. B. Its beaches and hotels.

  C. The traffic system. D. The 2000 Olympics.

  答案與解析 D 細(xì)節(jié)理解題。由第一段中的“... and the 2000 Olympic Games put it on the map as one of the most lively and modern cities in the world.”可知答案為D項(xiàng)。

  37.If you want to live in a quiet hotel and buy some fashionable clothes or expensive gifts, you should choose one in ________.

  A. Circular Quay B. Darling Harbor

  C. Manly D. Sydney Harbor Bridge

  答案與解析 C 由最后一段可知,要想找更安靜的地方,那就去Manly,在那里有許多時(shí)裝店/精品店,自然可以買到“some fashionable clothes or expensive gifts”。

  38.The underlined part “hustle and bustle” in the last paragraph may refer to ________.

  A. hot climate B. serious pollution

  C. busy noisy activity D. slow­moving traffic

  答案與解析 C 詞義理解題。由最后一段中的“... and are looking for something a bit quieter”可推知“hustle and bustle”的意思應(yīng)與quieter相對(duì),故答案為C項(xiàng)。

  39.We may know from the passage that ________.

  A. traveling to Sydney is boring

  B. Sydney's public transport is fast

  C. hotels in Manly are the cheapest in Sydney

  D. you can enjoy good views in Circular Quay

  答案與解析 D 細(xì)節(jié)理解題。由第一段中的“Any trip to Sydney is an adventure ...”可知A不正確;由第一段中的“... but it can be slow ...”可知B不正確;由最后一段中的“... to Manly where you can find two major hotels on the beach with a number of smaller boutiques (時(shí)裝店,精品店 ).”可知文章并沒(méi)有提到Manly的賓館是便宜還是貴,排除C;由第二段中的“This area is active and offers some of the best views you will ever get from a hotel room.”可知D項(xiàng)正確。

  40.The passage is mainly to ________.

  A. advertise the hotels in Sydney

  B. tell us how to choose a suitable hotel in Sydney

  C. show that Sydney is truly a heaven on earth

  D. describe Sydney after the 2000 Olympics

  答案與解析 B 主旨大意題。第一段中的“... is so large an area that choosing a hotel is something you need to do very carefully.”引出話題,后三段都是圍繞找旅館展開的。故答案為B。

  B

  Long long ago, there lived two brothers in a village. Their parents died and left them a farm. The elder son took everything except for a very small piece of land, a cat and a dog. The younger son had to use the cat and the dog to pull his plough (犁) because he did not have an ox (牛). They did not like this at all and cried out.

  Near the farm, there was a mountain called Stone Mountain. A demon (魔鬼) lived on this mountain and people who looked at it carefully could see his face. When the Demon of Stone Mountain heard the cat and the dog crying out, he looked down. He thought a cat and a dog looked funny pulling a plough. He opened his mouth and laughed.

  The younger son heard the demon's laughter. He looked up and saw inside the demon's huge, open mouth, it was full of gold and silver. Quickly, he ran up the mountain and hurried inside the demon's mouth. There, he collected a little of the gold and silver and then hurried out again. Now he could buy himself a house, a larger piece of land and an ox to pull his plough.

  His brother soon found out what had happened. He immediately got the cat and the dog and used them to pull his plough near Stone Mountain. Once again, the demon opened his mouth to laugh at the sight of a cat and a dog pulling a plough. Quickly, the elder brother ran into the demon's mouth and began filling his bags with gold and silver.

  He was so busy that he forgot about the cat and the dog, and it was not long before the two animals lay down to rest. As soon as this happened, the Demon of Stone Mountain stopped laughing and closed his mouth. The elder brother was kept inside and was never seen again.

  語(yǔ)篇解讀 本文是記敘文。文章通過(guò)講述兄弟二人從魔鬼嘴里拿財(cái)寶的故事告訴我們:貪多必失。

  41.The underlined word “They” in Paragraph 1 refers to “________”.

  A. the two brothers B. the oxen

  C. the cat and the dog D. the two brothers' parents

  答案與解析 C 代詞指代題。由前一句可知,弟弟出于無(wú)奈,只能讓貓和狗幫助他犁地。貓狗不喜歡這樣,所以開始哭泣。第二段中的the cat and the dog crying out也是提示。

  42.The elder brother used the cat and the dog to pull his plough to ________.

  A. have some fun

  B. punish the two animals

  C. help his younger brother

  D. get treasure from the demon

  答案與解析 D 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第四段可知,哥哥知道了弟弟有錢的秘密,也開始用貓和狗犁地,好讓山上的魔鬼也張開大嘴露出財(cái)寶。

  43.What happened at the end of the story?

  A. The younger brother led a very poor life.

  B. The cat and the dog were eaten by the demon.

  C. The elder brother remained in the demon's mouth.

  D. The demon helped the younger brother plough the field.

  答案與解析 C 細(xì)節(jié)理解題。由文章末句The elder brother was kept inside and was never seen again可知,哥哥留在了魔鬼的嘴里。

  44.According to the text, the elder brother ________.

  A. wanted more than he needed

  B. was not good at escaping

  C. was stupid

  D. was lazy

  答案與解析 A 推理判 斷題。由第一段中的“The elder son took everything ... a cat and a dog”和最后兩段中的“began filling his bags with gold and silver”及“He was so busy that he forgot about the cat and the dog”可知,哥哥是一個(gè)貪得無(wú)厭的人。

  45.What lesson can we draw from the story?

  A. No work, no money. B. Want all, lose all.

  C. Easy come, easy go. D. Little money, little care.

  答案與解析 B 主旨大意題。貪心的哥哥只顧拿財(cái)寶,在魔鬼的嘴里停留的時(shí)間過(guò)長(zhǎng),最后被關(guān)在了里面。這則故事告訴了我們貪多必失的道理。

  C

  I sat at my seat waiting for the school paper to be passed around. I waited anxiously, knowing that once I received it I would know how good a writer I really am.

  When the paper arrived at my classroom, I nearly knocked down five of my classmates to get to the first paper. With a school paper in my hands, I r eturned to my seat. About a month earlier, I had handed in one of, what I believed to be, my best stories. I named it Symbol of Success. The head of the English Department at my school, Professor Cullen had said that she would include some reviews of students' stories in the latest school paper. Professor Cullen was known for her rough criticism. Impressing her was very hard but I wanted to be the first to do so.

  I sat at the edge of my seat as I read through the other story reviews. There wasn't one story that got more than three stars. I became calm and wasn't anxious to know my review. It was long after that I heard someone shout out “Five stars?! Seriously!” from behind me. I turned around and saw the shocked expression of Gene's face, “Peter, your story got five stars!” I couldn't believe what I was hearing. I turned my attention back to my story and saw the five stars at the end of the review that I had not read yet. I looked through the review written by Professor Cullen. She wrote that I had a gift for story writing.

  I was proud that I achieved what I thought was impossible. For so long I believed I wasn't as good as I thought I was and that my talent was not enough to cover up my lack of writing skills. But this review proved that I was truly a good writer and that there was a future ahead of me in the field of fiction writing. The review and the five stars meant the world to me. Those five stars became the symbol of my success.

  46.How did the writer get the school paper?

  A. His teacher gave it to him first.

  B. The publisher sent it to him first.

  C. His friend helped him get the first one.

  D. He rushed ahead to get the first one by himself.

  答案與解析 D 細(xì)節(jié)理解題。由第二段第一句可知D項(xiàng)正確。

  47.What can we learn about Professor Cullen?

  A. She was very gentle to everyone.

  B. She seldom praised her students.

  C. She was very cold to her students.

  D. She was respected by her students.

  答案與解析 B 推理判斷題。由第二段倒數(shù)第二句可知, Professor Cullen是個(gè)嚴(yán)厲的人。故B項(xiàng)正確。

  48.We can learn from this text that Peter ________.

  A. had thought his story was better than those of others

  B. was always anxious to know the review about him

  C. didn't know he got five stars until others told him

  D. looked through a few stories that had got four stars

  答案與解析 C 推理判斷題。由第三段可知, Peter直到別人告訴他,他才知道自己得了五星的評(píng)價(jià)。

  49.What did Professor Cullen think of Peter's story?

  A. She thought highly of it.

  B. She thought it was just so­so.

  C. She thought it was extremely bad.

  D. She doubte d if it was written by him.

  答案與解析 A 推理判斷題。由第三段第二句可知,沒(méi)有人得到多于三星的評(píng)價(jià),而Peter的作品得到了五星的評(píng)價(jià),故可知Cullen教授對(duì)Peter的作品評(píng)價(jià)很高。

  50.Why did the review and the five stars mean the world to Peter?

  A. Because they helped him learn writing skills.

  B. Because they made him happy for some time.

  C. Because they helped him enter a key university.

  D. Because they made him see his writing talents.

  答案與解析 D 推理判斷題。由最后一段倒數(shù)第三句可知D項(xiàng)正確。

  第三部分 (共兩節(jié);滿分35分)

  第一節(jié) 閱讀表達(dá)(共5小題;每小題2分,滿分10分)

  閱讀下面短文并回答問(wèn)題,然后將答案寫到相應(yīng)的位置上(請(qǐng)注意問(wèn)題后的詞數(shù)要求)。

  [1]Each year millions of students begin and end their school day with a school bus ride. While most arrive safely to their destinations each day, it is still necessary to have a knowledge of safe school bus rides.

  [2]Prepare for the daily walk to the school bus stop. Set up a fixed time to get up each morning. Using an alarm clock is a wonderful idea. You'd better know the arrival time of the school bus and leave for the school bus stop early enough to have a safe walk.

  [3]The needed school supplies should be put into the backpack before you leave for the school bus stop. Spend some time doing this can save you a lot of trouble later in school. Having supplies safely kept ____________ will prevent your dropping materials on the way to the school bus stop.

  [4]Safely ente r the school bus. The school bus riders should enter the school bus in an orderly manner. It can save time and avoid you pushing each other and falling to line up and enter one by one. After you get on the bus a seat should be chosen as quickly as possible.

  [5]Follow the safety rules. There should be no loud talking while riding the school bus. Because of your rude behavior, the driver can't focus his attention on driving, which may lead to serious accidents. The safety rules are posted in the front area of the school bus and should be attached great importance to for each school bus rider's safety.

  [6]Safely exit the school bus. The school bus riders should always make sure that the school bus driver can see them while exiting the school bus. While crossing the street in front of the school bus, it is important to stay at least 10 feet ahead of it. Look left and right until it is completely safe to cross the street.

  51.What is the main idea of the passage? (no more than 5 words)

  ____________________________________________________________

  答案 Safe school bus rides.

  52.Fill in the blank in Paragraph 3 with proper words. (no more than 4 words)

  Having supplies safely kept ________________ will prevent your dropping materials on the way to the school bus stop.

  答案 inside the backpack

  53.Why should we behave ourselves on the school bus? (no more than 7 words)

  ____________________________________________________________

  答案 To make the driver drive carefully.

  54.What should we do to make the ride safe when we take the school bus? (no more than 15 words)

  ____________________________________________________________

  答案 We should enter and exit the school bus safely and follo w the safety rules.

  55.What does the word “it” (Line 2, Paragraph 6) probably refer to? (3 words)

  ____________________________________________________________

  答案 The school bus.

  第二節(jié) 書面表達(dá)(滿分25分)

  (2013•惠陽(yáng)高一檢測(cè))

  假如你是楊寧,曾在加拿大留學(xué),你的筆友李華也想去加拿大留學(xué),請(qǐng)你寫信告訴他有關(guān)加拿大的一些情況。

  寫作要點(diǎn):

  地理 世界第二大國(guó),面積約為998萬(wàn)平方公里,是世界上湖泊和淡水最多的國(guó)家。

  氣候 冬季長(zhǎng),溫度低,多雪

  留學(xué)建議 建議選擇西部,留學(xué)生(international students)比較少,學(xué)費(fèi)(tuition)較低。

  建議城市 Vancouver,加拿大最美、最暖的城市,被大山和太平洋(the Pacific Ocean)環(huán)抱。

  注意:開頭和結(jié)尾已給出,不計(jì)入總詞數(shù)。

  Dear Li Hua,

  I am glad to know that you are going to study in Canada, so I am writing to tell you something about this country. ___________________

  ________________________________________________________________

  ________________________________________________________________

  ________________________________________________________________

  Best wishes.

  Yours sincerely,

  Yang Ning

  范文

  Dear_Li_Hua,

  I_am_glad_to_know_that_you_are_going_to_study_in_Canada,_so_I_am_writing_to_tell_you_something_about_this_country. Canada is the world's second largest country with an area of 9.98 million square kilometers. It has the largest number of lakes which provide more fresh water than any other country in the world. It is generally cold with a lot of snow in long winters. I suggest that you (should) choose to study in the west, where there aren't so many international students and the tuition is lower. Vancouver is a good choice, for it is Canada's warmest and most beautiful city, surrounded by mountains and the Pacific Ocean.

  Best wishes.

  Yours_sincerely,

  Yang_Ning
看了牛津版高一上冊(cè)英語(yǔ)必修3Unit 5測(cè)試試題的人還看:

1.初中英語(yǔ)句子練習(xí)題

2.初中英語(yǔ)閱讀理解練習(xí)題及答案

3.初中英語(yǔ)閱讀強(qiáng)化練習(xí)題附答案

4.初中英語(yǔ)完形填空練習(xí)題答案解析

牛津版高一上冊(cè)英語(yǔ)必修3Unit 5測(cè)試試題

在英語(yǔ)考試即將到來(lái)之際,學(xué)生們你們準(zhǔn)備好了復(fù)習(xí)工作了嗎?讓我們來(lái)做一套試題卷吧!下面是學(xué)習(xí)啦小編整理的牛津版高一上冊(cè)英語(yǔ)必修3Unit 5測(cè)試試題以供大家閱讀。 牛津版高一上冊(cè)英語(yǔ)必修3Unit 5測(cè)試試題及答案 第一部分 英語(yǔ)知識(shí)運(yùn)用(
推薦度:
點(diǎn)擊下載文檔文檔為doc格式

精選文章

1953223